Weekend zeilen

In maart of april vanuit Amsterdam een heel weekend zeilen met familie, vrienden, vereniging of collega's? Overdag samen in de touwen door weer en wind op onze tweemast topzeilklipper Pouwel Jonas (alias Kookboot). Bestemmingen op Markermeer en IJsselmeer, prachtige stadjes als Hoorn, Enkhuizen, Volendam en Medemblik laten je Holland van zijn mooiste kant genieten.

Prijzen

Bij zelfverzorging verhuren wij het gehele schip voor maximaal 32 personen voor 3000.

Willen jullie je heerlijk laten verwennen door het Team Kookboot kan dit voor een prijs van € 210 p.p. all in bij een minimum van 20 personen en een maximum van 32.

In de maanden mei en juni is onze vertrekhaven Harlingen. Vanuit die prachtige haven maken we avontuurlijke zwerftochten over de Waddenzee en bezoeken we de schitterende waddeneilanden zoals Texel, Vlieland en Terschelling.

We bieden nog meer: Deelnemen aan een zeilwedstrijd,  Oerol (theaterfestival Terschelling) bezoeken of een weekend varen met live muziek aan boord.

Voor de verschillende mogelijkheden verwijzen we je graag door naar de website zeilklipper Pouwel Jonas: www.pouweljonas.nl of mail ons info@pouweljonas.nl of bel met schipper Henri: 06-22556966