Team kookboot

Henri van Dijk
SCHIPPEREIGENAAR
Henri vaart al vanaf 1993 als schipper op zeilende charterschepen (bekend onder de naam Bruine Vloot) en is naast het varen altijd op zoek naar mogelijkheden die hij op zijn schip kan aanbieden. Samen met enthousiaste koks heeft hij het concept kookboot leven ingeblazen en met succes. In 2010 werd het eerste seizoen met workshops gedraaid onder zijn leiding en de reacties zijn heel positief. Dat is goed om te horen, maar Henri blijft zijn produkt aanscherpen.
Kookboot blijkt een initiatief dat mensen enorm aanspreekt, juist omdat het aan boord van een traditioneel schip is. Dat geeft wat extra cachet aan een uitje en gek genoeg is het reilen en zeilen van de traditionele schepen toch niet zo bekend bij veel mensen.

Laura Schakenraad
PR/EIGENAAR

lauraLaura is de partner van schipper Henri en per 2010 is ze in de Vof gestapt om actief bij te dragen aan de activiteiten aan boord van Pouwel Jonas. Met haar achtergrond als kunstenaar/vormgever, vormt ze een sterk team met de schipper. Laura verzorgt samen met Henri het klantencontact, en daarnaast onderhoudt ze de websites voor Kookboot & Pouwel Jonas. Laura is daarnaast verantwoordelijk voor de pr en administratie en boven alles moeder van dochter Maya en zoon Torre.


KOOKTEAM KOOKBOOT

Ed
Mike
Stefan